E-transferantalya

Wat een geweldig apparaat die HP latex printer!

Heeft u weleens gehoord van een HP latex printer? Nee?! Dit geweldige apparaat kan dé aanwinst zijn voor uw bedrijf! Bij Repromat verkopen we alleen maar zulke producten en zijn wij de experts op het gebied van print- en scanproblemen oplossen. Bovendien bieden wij goede prijzen aan vergeleken met andere partijen die dezelfde producten aanbieden.

Voordelen van een HP latex printer

Er zijn vele voordelen van een HP latex printer bij u in het bedrijf aanschaffen. Een van deze voordelen is dat deze printer niet alleen print op papier. U heeft daar verschillende keuzes in. Hij kan namelijk ook op backlits, wanddecoratie en meer printen. Er zit wel een maximum op van 54 inch. Nog een voordeel van een HP latex printer is helemaal niet hoeft te wachten tot de latex op de print droog is. De printer zorgt ervoor dat als een product wordt uitgeprint, dat deze ook meteen droogt. Met deze techniek kunt u sommige opdrachten voor klanten in één dag uitvoeren en leveren. Al de andere voordelen van deze printer kunt u vinden in onze webshop/website.

Meerdere producten van Repromat

Repromat heeft nog veel meer producten waar u als bedrijf uit kan kiezen. Van allerlei verschillende soorten printers en scanners van bekende merken, tot vouwsystemen die al het vouw werk voor u doen. Bovendien hebben wij ook verschillende soorten boekscanners voor u op voorraad liggen. Met deze high tech printers kunt u bijna alle soorten boeken inscannen voor presentaties of andere zaken. Zelfs de meest gevoelige boeken, die bijna uit elkaar vallen, kunnen worden gescand via een bepaalde functie qua gevoeligheid. Hoe geweldig is dat!

Bezoek de webshop!

Wilt u een kijkje in de webshop van repromat voor meer informatie over de producten of het gehele assortiment zien? Via de website www.repromat.nl vindt u alle benodigde informatie die u zoekt. Bovendien, als u een mooi product ziet, kunt u meteen via een contactformulier een offerte ervoor vragen en meteen het kostenplaatje zien. Hopelijk zien wij u snel op de website verschijnen en kunnen wij u optimaal helpen!