E-Transferantalya
Image default
Business / Transportation and Logistics

Tijdelijke opslagruimte in IJsselstein nodig?

Dankzij mijn ex zocht ik geheel onverwacht een tijdelijke en goedkope opslagruimte in IJsselstein. Ze had me zomaar op straat gezet! Nou ja, ‘zomaar’, natuurlijk waren er vooraf al heel wat ruzies geweest. Maar het was nog nooit in me opgekomen dat ik ineens letterlijk met mijn tassen, zakken en koffers op straat zou komen te staan. Ik wist me even geen raad. Als mij dan iemand op straat zet, wil ik niet alleen mijn kleding en schoenen meenemen, maar uiteraard ook de andere spullen zoals de meubels die ik meebracht toen we jaren geleden gingen samenwonen. Vanzelfsprekend wil ik ook mijn persoonlijke spullen zoals mijn fiets, motor, boeken en tijdschriften terug hebben. Het is niet veel, maar altijd nog voldoende om er een tijdelijke opslagruimte in IJsselstein voor nodig te hebben.

Opslagruimte in IJsselstein was gelukkig snel geregeld

Gelukkig kon ik zelf bij mijn ouders terecht en de spullen kon ik al snel onderbrengen in een opslagruimte in IJsselstein die ik via Opslagman had weten te regelen. De eerste maand heb ik denk ik hard nodig om weer een eigen stekkie te zoeken. En dat is ook precies de termijn die je minimaal moet huren om vervolgens gebruik te kunnen maken van de dagelijkse opzegbaarheid van de opslagruimte. Voor mij zeker geen probleem. Voordat ik alles weer op de rit heb en een eigen plek heb gevonden, is vast en al zeker een maand voorbij, zo niet langer dan een maand. Dus dat zit wel goed. Het idee dat ik na die eerste maand dagelijks de opslagruimte in IJsselstein kan opzeggen, geeft me ook wel een goed gevoel. Mocht het snel gaan met het vinden van een nieuw onderkomen, dan hoef ik ook niet té lang op sinaasappelkistjes te vertoeven, maar snel mijn eigen spullen weer in huis halen.

Opslagruimte in IJsselstein, prima oplossing

De tijdelijke opslagruimte in IJsselstein is droog en verwarmd en elke dag vanaf 06:00 uur tot 23:00 uur bereikbaar. Ik heb de kleinste opslagruimte gehuurd, voldoende voor de spullen die ik tijdelijk moet onderbrengen. Wat mij betreft een prima oplossing voor een tijdelijke opslagruimte in IJsselstein en mijn ruimtetekort dat hopelijk slechts van korte duur zal zijn. Kijk voor meer informatie op www.opslagman.nl.

Related Posts

Snelbouwcontainers voor uw bouwproject

Autobelettering bij Sukses.nl

Vespa kopen