E-Transferantalya
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schréder: verlichting voor hoofdwegen en woonstraten

Bij Schréder zijn wij expert in verlichtingen en oplossingen. In deze blog leest u onze oplossingen voor het verlichten van hoofdwegen en woonstraten. Wij geloven erin dat stedelijke- en woonstraten openbaar moet zijn voor iedereen. Het moet een plek zijn waar mensen samen komen om met elkaar te praten of te genieten van hun omgeving. 

Schréder: verlichting biedt veiligheid

Bij Schréder geloven wij dat verlichting veiligheid kan bieden. Verlichting is noodzakelijk voor iedereen: voetgangers, fietsers én automobilisten. Op die manier kunnen zij makkelijk het pad volgen en zich veilig verplaatsen van A naar B, niet alleen overdag maar ook ’s nachts. Met onze verlichtingssystemen zorgen wij voor een fijne nachtelijke setting zodat mensen zich op hun gemak voelen. 

Een kwalitatieve omgeving voor iedereen

Met de juiste verlichting ervaren bewoners, bezoekers en toeristen het beste van de stad. Een fijne verlichting van straten en wegen zorgt ook voor een goede invloed op het welzijn van de mensen die er komen. Mensen worden daarmee uitgedaagd om eerder te wandelen of de fiets te pakken in plaats van de auto of het openbaar vervoer te nemen. 

Nachtelijke economie

Omgevingen met een fijne uitstraling zorgen ervoor dat meer mensen naar buiten gaan, ook in het donker. Mensen komen samen om bijvoorbeeld een fijne avondwandeling te maken (zelfs op koude winteravonden of nachten). Doordat meer lokale bevolking naar buiten gaat en dus ook meer lokaal gaan winkelen en/of dineren, krijgt de lokale economie ook nog eens een boost en ook die trekt weer nieuwe mensen naar de stad toe. De armaturen van Schréder met hun witte LEDS creëren de fijnste sferen in de stad, zorgen voor levendigheid en veiligheid in de nacht. Daarnaast zorgen onze systemen ervoor dat onze CO2 voetafdruk wordt verlaagd doordat wij ons aan de strenge duurzaamheidsdoelstellingen houden. Het energiek gebruik wordt geminimaliseerd waardoor u merkt dat wij, ondanks de lichtniveaus in het donker, ook respect tonen voor de lokale flora en fauna. 

Voor al onze lichtsystemen en producten, kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u een grote voorraad aan o.a. Teceo lampen, LEDS en uithouders. 

Related Posts

Lamelparket? Ja natuurlijk!

Zundapp onderdelen

Sassenheim is waar je moet zijn