E-transferantalya

Opslagruimte huren in Delft ging heel makkelijk via Opslagmarkt

Sinds kort huren wij een opslagruimte in Delft. Via Opslagmarkt hebben we diverse offertes aangevraagd voor de zakelijke markt. Eén verhuurder sprong er wat ons betreft bovenuit. Ik moet bekennen, de goedkope opslagruimte in Delft is een keurige ruimte. Dankzij de handige opslagcalculator wisten we ook direct hoe groot de opslagruimte in Delft moest zijn. Zodat we niet teveel betalen. Want dat is altijd zonde.

Het is fijn dat we onze opslagruimte in Delft gevonden hebben via Opslagmarkt. Want zelf ken je natuurlijk niet alle verhuurders van opslagruimtes. En al helemaal niet voor de zakelijke markt. Het is voor het eerst dat we een opslagunit huren in Delft. Ons bedrijf groeit uit zijn jasje. Maar om in deze nog wat onzekere tijden ons pand te verlaten en groter te gaan ondernemen, vonden we nog wat riskant. Daarom hebben we bedacht dat een opslagruimte in Delft wel eens de uitkomst voor ons kan zijn.

Een opslagruimte in Delft, geschikt voor de zakelijke markt

In die opslagruimte in Delft hebben we nu de niet-bederfelijke voorraden ondergebracht. Daarnaast ons archief en wat werkkleding dat we in diverse maatseries op voorraad hebben. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Zo denken we ons ruimtegebrek goed opgelost te hebben. Het archief bouwen we om tot een nette kantoortuin dat plek zal bieden aan onze vier secretaresses. Ieder van hen heeft nu een eigen kantoorruimte, waardoor er maar liefst vier extra ruimtes beschikbaar komen. De ruimte waar voorheen de voorraden werden bewaard, wordt nu verbouwd tot twee extra kantoorruimtes. De opslagruimte in Delft is voor ons de ideale oplossing vanwege ons ruimtegebrek. Ons archief is toch veilig, bewaakt en droog opgeborgen en 7 dagen per week toegankelijk. De ruimte die daardoor in ons kantoorpand ontstaat, is voor ons zeer waardevol.

Drie waardevolle tips om optimaal gebruik te maken van je opslagruimte in Delft

De opslagruimte in Delft zo efficiënt mogelijk indelen, was nog wel even een dingetje. Ondertussen zijn we zulke experts geworden dat we hier best wat tips durven geven:

– Vol is vol
We wilden soms echt teveel van het archief in een doos stoppen, om maar zoveel mogelijk kwijt te kunnen in onze opslagruimte in Delft. Maar dat was niet slim, merkten mijn collega’s en ik al snel. Want zo’n doos moet natuurlijk te tillen zijn voor iedereen. Bij het stapelen van die veel te zware dozen viel ons ook al direct op dat dozen die aan de boven- of zijkant bol staan, erg wankel staan.

– Label elke doos
Dit is een tip die we uit onszelf al wisten toe te passen. Een specifieke brief, keurig opgeborgen in het archief of bepaalde maten kleding wil je niet in elke doos terug moeten zoeken. Met de juiste tekst op de doos, zie je in een oogwenk welke doos je moet hebben.

– Gebruik kledingdozen
De bedrijfskleding hebben we in een kledingdoos met roede opgeborgen. Ideaal en de perfecte oplossing om de kleding in goede staat op te bergen.

Ga naar de website van Opslagmarkt voor meer informatie over opslagruimte huren in Delft.