E-transferantalya

Op vakantie neem een taxi naar Schiphol

Op zoek naar een goedkope taxi naar Schiphol ?

Een goedkope taxi naar Schiphol, lees hier dan onze tip: Voor een taxi naar Schiphol bent je bij ons aan het juiste adres. De Schipholtaxi voor een vast en scherp tarief. Ook voor een taxibus naar Schiphol kunnen wij je met ruime en luxe bussen voorzien. Wij zijn een officieel taxibedrijf die al ruim 30 jaar zijn beroep uitoefent. Bij ons betaal je een vast bedrag voor je taxi naar Schiphol. Er komen geen toeslagen meer bij, gewoon makkelijk altijd overdag en ’s nachts hetzelfde tarief voor een Schipholtaxi.

Onze auto’s, luxe taxi of taxibus naar Schiphol

Ons wagenpark bestaat uit vrij nieuwe tot nieuwe auto’s en taxibussen. Als je bij ons instapt heb je een betrouwbare auto en comfortabele zit. De taxi’s variëren van personenwagens zoals Mercedes-E, Hyundai tot Mercedes-S of BMW-7 serie.

Meer ruimte taxibus naar Schiphol

Een stapje groter zijn de MPV of SUV van Jaguar F-Page en Chrysler. Voor nog meer zitplaatsen en bagageruimte beschikken wij over de taxibussen van Mercedes-Vito in de 8 persoons uitvoering. Ook hierin hebben we nog een grotere variant, de verlengde 8 persoons taxibus, waar nog net iets meer bagage in mee kan.

Lees hier meer: Schipholtaxi.pro

 

Taxibus naar Schiphol of luxe taxi

Lees hier alles over een goedkope taxi naar Schiphol.

Met onze Schipholtaxi service bieden wij u goed en comfortabel privé taxivervoer voor een goedkope prijs. Wij bieden u vaste tarieven voor een taxi naar Schiphol, 7 dagen in de week 24 uur per dag, en zonder enige toeslag achteraf. Als u zomaar in een Schipholtaxi zou stappen op een standplaats voor een rit naar of van de luchthaven Schiphol weet u van te voren niet wat de kosten zijn, en u bent zeker een stuk duurder uit. De wettelijke maximum taxitarieven zitten boven de twee euro per gereden kilometer. Daar bovenop komt nog eens een instap tarief en wachtgeld. Bij ons betaalt u voor een taxi naar Schiphol een all-in bedrag, wat vele malen lager ligt.

Lees hier meer: Goedkoopnaarschiphol.nl

Bij ons kunt u op een voordelige manier van en naar Schiphol reizen. Vaak wordt er gedacht dat reizen per taxi naar Schiphol duur is. Doordat wij altijd beladen rijden, kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden. Daarnaast is het veel comfortabeler om per taxi naar Schiphol te reizen dan wanneer u dit met het openbaar vervoer doet. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die u heeft wanneer u met ons naar Schiphol reist.

Goedkope taxi naar Schiphol, lees de tips !

  • Wij behandelen u persoonlijk
  • Vast en laag tarief

Een taxi naar Schiphol? Wanneer u met ons reist zal u persoonlijk behandeld worden. Voor ons bent u niet één van de vele klanten. Wij hopen namelijk dat onze taxiservice u bevalt en wij in de toekomst weer wat voor u kunnen betekenen. Daarnaast willen wij u een vertrouwd gevoel geven tijdens de taxirit naar Schiphol. Daarom streven wij ernaar dat het niet uitmaakt wanneer u met ons of met een kennis naar Schiphol reist. 

Wij zorgen dat we er altijd op tijd zijn – Taxi naar Schiphol

Helaas komt het voor dat een vlucht weleens vertraagd of geannuleerd wordt. Wij houden dit graag voor u in de gaten zodat u niet te laat op de vluchthaven aankomt. Daarom raden wij u aan om uw boekingsnummer altijd in te vullen tijdens het boeken van een taxi naar Schiphol. Wanneer u na de terugvlucht gebruik maakt van onze taxi dienst, houden wij ook uw vlucht in de gaten. Zo zorgen wij dat ook bij eventuele gewijzigde vluchttijden we er op tijd zijn. Uiteraard geven wij vooraf door waar wij op u zullen wachten.

  • Goedkope Schiphol taxi | Schipholtaxi.Pro
  • Adres: Schiphol Boulevard 127 B1118 BG Schiphol
  • Telefoon: 036-200 22 65
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
  • Website: Schiphol bedrijf| Schipholtaxi.Pro
  • Taxibedrijf : Schiphol taxi

 

https://www.schipholtaxi.pro/taxi-naar-schiphol/