E-transferantalya

Lamelparket? Ja natuurlijk!

Een goedkope lamelparket is eigenlijk een onmisbare vloer van deze tijd. De grote meerderheid van huishoudens in Nederland heeft een lamelparket op de vloer liggen. Als tweede komen houten vloeren, die zijn immers voor veel Nederlanders zeer nostalgisch. Op de derde plek staat de betegelde vloer, die begint steeds meer aan populariteit te winnen omdat het een vloer is die je eenvoudig en gemakkelijk schoon houdt. Een lamelparket is echter natuurlijk de beste vloersoort, het heeft een veelzijdig design waardoor het minstens even nostalgisch kan zijn als een houten vloer en is even gemakkelijk schoon te maken als een betegelde vloer! Bovendien is een lamelparket de goedkoopste vloersoort, dat is een van de meest aantrekkelijke aspecten van een lamelparket. Een lamelparket is daarnaast erg stevig, kan vrij lang meegaan én is het meest eenvoudig om te onderhouden! Wij van Baxhouthandel weten er alles van, een lamelparket is de beste vloersoort!

Budget lamelparket of Multiplank lamelparket?

Bij Baxhouthandel zijn er twee soorten lamelparket die je kunt krijgen: het budget lamelparket of de multiplank lamelparket. Zoals de naam al insinueert is het budget lamelparket iets goedkoper. Hij is opgebouwd uit twee en een halve millimeter hardhout op twaalf millimeter multiplex. Het heeft een mooie kwaliteit waar je niet al te veel voor hoeft te betalen. Budget lamelparket is uitermate geschikt voor ruimtes waar er minder hoge eisen worden gesteld aan de vloer. Denk hierbij aan de slaapkamers, hier lopen er niet de hele dag mensen over, dus is het logisch om een vloer te nemen die hiervoor geschikt is. Als je toch graag een lamelparket wilt die wat steviger is, dan is het handig om te kijken naar onze multiplank lamelparket. Deze is opgebouwd uit een toplaag van vier millimeter en vijftien millimeter multiplex. Deze vloeren zijn geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals de woonkamer.

Vraag nu de offerte aan

Ben je al overtuigd? Bezoek eens de website www.baxhouthandel.nl om te kijken naar alle vloeren die we voor jou kunnen leggen. Via onze online live chat kunnen we meteen al jouw vragen beantwoorden. Vraag nu de offerte aan!