E-transferantalya

Etagevloer magazijn

Ondernemingen willen graag uitbreiden. De nummer 1 reden voor een uitbreiding is vaak: meer geld verdienen. Toch kiezen weinig ondernemers voor een uitbreiding in ruimte, omdat dit vaak enorm veel tijd en geld kost. Etagevloeren.nl heeft voor deze ondernemingen de oplossing, namelijk de etagevloer. Etagevloeren.nl ontwerpt, produceert en monteert de beste etagevloeren in Europa! Een etagevloer zorgt voor ruimte, waardoor grote bedrijfspanden optimaal benut kunnen worden.

Meer ruimte creëren

Zoekt u naar nieuwe manieren voor het realiseren van extra ruimte? Dan is aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden die u heeft met een etagevloer. De etagevloer wordt geheel op maat gemaakt en is gemakkelijk uit te breiden en te demonteren. Met behulp van een etagevloer brengt u (tijdelijk) extra ruimte, waardoor er uitgebreid kan worden. De leidingen zoals water en elektra kunnen in de vloeren verwerkt worden en bovendien hebben de etagevloeren ook een enorm draagvermogen. Iedere vloer heeft namelijk een draagvermogen van 100 tot en met 3500 kilo per m2.

Bekijk de website

Bent u op zoek naar extra magazijnruimte? Wilt u niet denken aan nieuwbouw of een complete verbouwing, maar wilt u profiteren van het gemak van een etagevloer? Klik dan op de volgende link voor meer informatie: etagevloer magazijn.

https://www.etagevloeren.nl/