E-transferantalya

Elektrische fiets kopen? Aanbiedingen tot wel 40%

Wat zijn de voordelen van een Elektrische fiets?

Heb jij ook soms een klein beetje steun nodig bij het fietsen? Moet je ook even bijkomen bij aankomst op je werk of thuis na een lange werkdag? Dat kan een elektrische fiets een hele goede uitkomst bieden! Niet alleen bij woon-werkverkeer is een elektrische fiets een uitkomst maar als je houdt van ritjes door de stad of in het natuur kan je dankzij een elektrische fiets langer en vaker genieten van de omgeving.

Wat is een elektrische fiets?

Een elektrische fiets is er in verschillende uitvoeringen, maar wat ze allemaal doen is het bieden van extra ondersteuning tijdens het fietsen. Dat betekent niet dat je zelf niet hoeft te doen, je moet zelf nog wel blijven trappen. De mate van de ondersteuning kan je zelf instellen. Maar dat is afhankelijk van de accu/motor capaciteit van de e-bike.

Welke soorten elektrische fietsen zijn er?

De elektrische fietsen zijn zoals normale fietsen verkrijgbaar in verschillende inch maten en uitvoeringen zoals de elektrische stadsfiets, elektrische transportfiets, elektrische mountainbike etc.

Het grootste verschil zit in de accu en motor capaciteit, en verschillen daarin ook in merk en model. De meest gangbare en populaire uitvoeringen zijn de elektrische fietsen met Shimano Steps, Bafang motor en Bosch motoren. Deze komen het beste uit de grote tests en reviews van dagelijkse gebruikers.

Wat zijn de prijzen van elektrische fietsen en waar kan ik een e bike kopen.

Een elektrische fiets koop je natuurlijk niet zomaar, wij raden je aan om vooraf meerdere elektrische fietsen uit te proberen. Let hierbij op de acteradius (de afstand die je kunt fietsen met een volle accu). Je zithouding en de kracht van de motor. Al deze opties bij elkaar zorgen voor het juiste rijervaring. Een ieder ervaart fietsen natuurlijk anders en gebruikt zijn/haar elektrische fiets voor andere doeleinden.

Er zijn tegenwoordig elektrische fietsen te koop vanaf €799 en lopen op tot boven de €5000

Een betrouwbare fietsenwinkel met goede reviews is bijvoorbeeld Premiumbikes. Deze fietsenwinkel heeft: Meerdere winkels waar je fietsen kunt uitproberen, Webshop keurmerk certificaat, mogelijkheid tot achteraf betalen, ruim assortiment e-bikes, de beste merken, scherpe prijzen, levering door heel de EU, vriendelijke klantenservice.

https://www.premiumbikes.nl/elektrische-fiets/