E-Transferantalya
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een verhuisbedrijf uit Wageningen heeft mij goed geholpen!

Ik ben nu eindelijk in mijn nieuwe huis dankzij het verhuisbedrijf uit de omgeving van Wageningen. Het werd tijd dat ik en mijn vriend samen gingen wonen, alleen dit was onze eerste keer verhuizen en we hadden niet een groot budget om te verhuizen. Daarom moesten we op zoek naar een goedkoop bedrijf die ons wilde helpen met het verhuizen van verschillende soorten dingen, want sommige spullen konden we ook niet alleen met z’n tweeën tillen.

Het vinden van een verhuisbedrijf in de omgeving van Wageningen

We gingen dus op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in de omgeving van Wageningen. Het was geen makkelijke klus om even een bedrijf te vinden die binnen ons budget ons kon helpen. De eerste paar bedrijven die we aanspraken waren niet heel blij met het budget wat we hadden en lieten ons een beetje stikken. Daarna kregen we alleen maar bedrijven die slechte reviews hadden van mensen dat ze onvoorzichtig waren met de spullen en dat veel ervan kapot is gegaan met de heenreis. We kregen steeds minder hoop om een goedkoop bedrijf te vinden, tot dan mijn moeder met het bedrijf van Tasman Rent aankwam. Ze hielp mee met zoeken en ze kwam op die website terecht. Meer over Tasman verhuisbedrijf Wageningen.

De dag ging soepel en snel

We bekeken de website aandachtig en het zag er allemaal goed uit! We namen contact op met Tasman Rent en ze wilden ons dolgraag helpen. Nadat we een afspraak hadden gemaakt, waren we super blij dat we eindelijk iemand hadden gevonden. Op de dag van de verhuizing was de verhuiswagen met de verhuizer ruim op tijd en ging alles vrij snel. Binnen twee uur, stonden we al met alle spullen voor het nieuwe huis en waren binnen no-time klaar. Nadat we de verhuizers hadden bedankt en betaald, waren we eindelijk op onze eigen plek. Allemaal dankzij Tasman Rent.

Contact

Wilt u ook goedkoop verhuizen of wilt u een wagen huren? Op de website van Tasman Rent vindt u alle mogelijkheden die u heeft met het huren van hun wagenpark. Bovendien staat daar meer informatie over het bedrijf zelf en wat zij voor u kunnen betekenen.

Related Posts

Schr├ęder: verlichting voor hoofdwegen en woonstraten

Toegangscontrole, zowel binnen als buiten uw bedrijfspand

Keuze uit spuitbussen bij Autolakopmaat.nl