E-transferantalya

Een touringcar huren met alles erop en eraan

Wat zijn er toch ontzettend veel aanbieders als u een goedkope touringcar wilt huren. Dit viel ons bedrijf erg op toen wij op zoek gingen naar een bedrijf om een touringcar bij te huren. De keuze was echt enorm en daardoor zagen wij op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Wij zijn toen in onze directe omgeving gaan vragen of andere mensen ervaring hadden met het huren van een touringcar. Op die manier hoopten wij ervaringen van anderen te horen te krijgen en zo een goede keuze te kunnen maken. Gelukkig hadden vrienden van een collega van ons al eens een touringcar gehuurd. Zij vertelden dat zij dit gedaan hadden bij Noot wegens de goede prijzen en de mooie ervaringen van anderen. Ook zij waren enorm tevreden en raden het ons aan om ook in zee te gaan met Noot om bij hen een touringcar te huren.

Veel overzichtelijkheid tijdens het huren van de touringcar

Toen wij ons zijn gaan verdiepen in het huren van een touringcar bij Noot, viel ons meteen de overzichtelijkheid erg op. De website was erg overzichtelijk en dat maakte het voor ons een stuk makkelijker om alle voor- en nadelen te zien. Er waren verschillende soorten touringcars beschikbaar en voor ons gezelschap van ongeveer vijftig mensen waren ook genoeg touringcars te boeken. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een standaard touringcar. Dit kwam doordat de reis niet heel lang was en wij hier wel genoeg aan hadden. Toen de touringcar aankwam en wij zijn gaan zitten, hadden wij eerlijk gezegd meer het idee dat wij in een luxe touringcar waren beland.

Een zorgeloze rit

De touringcars van Noot zijn erg luxe. Onze touringcar was standaard, maar van binnen alsnog erg comfortabel. Wij hebben dan zeker genoten van de touringcar tijdens onze reis en niet te vergeten ook van onze chauffeur. De chauffeur was erg gezellig en heeft ervoor gezorgd dat wij een erg leuke rit hebben gehad. In de toekomst boeken wij zeker weer een touringcar bij Noot en gaan wij zonder zorgen weg! De prijs voor het huren van de touringcar viel daarnaast ook nog eens erg mee en dit maakte de rit nog veel leuker! Kijk voor meer informatie over touringcars huren op www.noot.nl