E-transferantalya

Een scooter leasen op een makkelijke manier

Wilt u een scooter gaan leasen? Bij Polder Scooter bent u aan het juiste adres als het gaat om het leasen van scooters! Het leasen van een scooter kan de oplossing voor u zijn als u de scooter niet in één keer kunt betalen. Wanneer u een scooter leaset, betaald u de scooter in meerdere delen. Hierdoor hoeft u niet in een keer een groot bedrag te betalen, maar betaald u kleinere bedragen in meerdere keren. Wanneer u kiest voor het leasen van een scooter, dan geniet u al meteen van uw nieuwe scooter zonder het hele bedrag te hebben betaald. De scooter is gelijk al uw eigendom, alleen betaald u deze af in meerdere termijnen. Het leasen van een scooter is al mogelijk vanaf slechts tien euro per maand. Ga naar de website www.polderscooter.nl voor meer informatie over scooter lease.

Een scooter leasen voor iedereen

Een scooter leasen gebeurt steeds vaker. Veel meer mensen vinden het fijner om een scooter af te betalen in meerdere termijnen. Dit heeft als voordeel dat u dus niet in een keer veel geld kwijt bent. Iedere scooter die u in onze showroom of op onze website vindt, is beschikbaar om geleaset te worden. Polder Scooter biedt u een ruim aanbod aan scooters die u kunt leasen. Hierdoor maken wij het leasen voor u zo aantrekkelijk mogelijk en kunt u dit helemaal invullen zoals u dat wil. Wij merken dat de Vespa scooter op dit moment erg populair is. Vooral bij onze jongere klanten is deze scooter erg in trek. Doordat jongeren vaak niet beschikken over een grote som geld, kan het voor hen aantrekkelijker zijn om een scooter te leasen. Ook dit is mogelijk bij de scooters van Vespa.

Betalen in verschillende termijnen

Bij Polder Scooter bent u direct de eigenaar van uw nieuwe scooter. U leaset de scooter en betaald deze af in verschillende termijnen. Wij maken gebruik van 36, 48, 60 of 72 termijnen. Wij brengen geen afsluit- of administratiekosten in rekening en u kunt altijd extra boetevrij aflossen.

Begin alvast met het leasen van uw scooter

Lease nu uw nieuwe scooter bij Polder Scooter. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden over het leasen van scooters bij ons. Kom gerust langs om alle voordelen te weten te komen en alvast te beginnen met het leasen van uw scooter!