E-Transferantalya
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een plotter machine die zijn werk doet

Wij gingen kijken of we een plotter machine konden vinden die daadwerkelijk zijn functie goed deed. In het begin hadden we een hele oude plotter van iemand gekregen om voorlopig mee te werken. Alleen de laatste tijd deed hij het steeds slechter waardoor sommige documenten waren beschadigd en deze opnieuw konden worden gedaan. Dit waren we snel zat, dus zijn we gaan kijken voor een vervangend apparaat.

Een professionele plotter machine aanschaffen

Omdat we zoveel problemen hadden met onze vorige plotter machine, wilde we niet een goedkopere machine kopen. Dan wisten we zeker dat we weer veel problemen zouden krijgen. We hadden ook een flink budget gespaard om een goede plotter te gaan kopen voor het bedrijf. Alleen was het nu de vraag waar we deze konden vinden. Na een tijdje zoeken kwamen we bij Repromat terecht. Eerst hadden we geen idee wat het bedrijf precies was, maar via Google kwam deze website als eerste naar boven. Uiteindelijk zagen we het assortiment en wat ze te bieden hadden en waren we helemaal verkocht. Het was een breed assortiment met allerlei apparatuur waarmee we graag willen werken. Maar daar kwamen we niet voor, we kwamen voor een plotter machine.

Repromat was de winkel die we nodig hadden

Na een tijdje kwijlen over het assortiment van Repromat, vonden we de machine waar we naar op zoek waren. Het was het nieuwste model in de serie en had ook de meeste functies van alle plotter machines in het assortiment. Dit was hem dus geworden en we hebben hem makkelijk via de website van Repromat kunnen bestellen. Tijdens de levering heeft het personeel van Repromat de plotter geïnstalleerd voor ons en gaf daarna een kleine instructie over de machine. Deze service zie je tegenwoordig steeds minder en daarom hebben we ze nog een kleine extra tip gegeven voor hun service.

Probeer het zelf

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Repromat? Bekijk dan eens de website van Repromat voor meer informatie over hun assortiment en leveringen. Daarnaast kunt u altijd de producten zelf bewonderen in hun showroom.

Related Posts

Taxi bestellen

Kartonnen verpakkingen

Op zoek naar een makelaar in Veenendaal?