E-Transferantalya
Image default
Business / Transportation and Logistics

Ben jij net als CC De Heuvelrug klaar voor een te gek seizoen?

Bij CC De Heuvelrug breekt een te gekke tijd aan. De caravans worden stuk voor stuk weer uit hun stalling gehaald door hun eigenaren. De ene caravan is wellicht nog tussendoor op vakantie of weekendje weg geweest, de andere caravan staat met smart te wachten omdat het alweer zo’n tijd geleden is.

Professionals van CC De Heuvelrug weten raad

Toch is het altijd belangrijk hoe je je caravan weer naar de stalling brengt van CC De Heuvelrug. Voor jezelf, maar ook voor het behoud van een topconditie van je caravan. Ongeacht of je slechts 3 weken alleen in de zomermaanden met hem op pad gaat, of geregeld de caravan uit de stalling haalt voor een (lang) weekendje weg. Al heb je nu vast geen behoefde met het zonnetje hoog in de lucht om over de winterstop na te denken, toch is het goed dat je dit blog nu leest met enkele tips hoe wij het aanpakken.

Laatste dag van je vakantie

Op de laatste dag van onze reis gaan we op zoek naar voorwerpen die verwijderd en schoongemaakt moeten worden om te voorkomen dat we volgend jaar geconfronteerd wordt met onaangename verrassingen. De laatste nacht overnachten wij al redelijk dichtbij huis om vervolgens haast een hele dag te kunnen benutten om onze caravan uit te pakken.

Uitpakken en schoonmaken

Terwijl buiten op de oprit van ons huis de caravan staat, halen we alle kleren en al het eten uit de caravan. Ik heb in al die jaren overigens ervaren dat voorraadbussen met schroefdop hiervoor erg handig zijn. Ze vergemakkelijken het uitpakken en verlagen het risico op een invasie door mieren en ander ongedierte tot een minimum. Als het weer het toelaat, maken we van de gelegenheid gebruik om niet alleen van binnen maar ook van buiten zoals de luifel goed schoon te maken voordat we de caravan naar de stalling van CC De Heuvelrug brengen. Wij gebruiken daar een speciaal schoonmaakmiddel voor, geen bleekmiddel dat het stiksel aantast en de levensduur van de luifel verkort.

Controleer alle kastjes

Het is belangrijk om elk kastje leeg te maken om te controleren op waterlekkages. Breng siliconenspray aan op de gasveren van alle kastdeuren en de ritsen.

Producten zoals lijm en markeerstiften hebben de neiging om na opening bij temperaturen boven de 25ºC op te drogen, terwijl producten zoals zonnebrandcrème en insecten werende middelen bij warm weer kunnen bederven voordat ze op uiterste houdbaarheidsdatum worden gebruikt.

Related Posts

Alles over transport vindt u op auto-of-trein.nl

De schuifpuien die jij moet hebben!

Het vinden van een grootformaat printer